Projecten

Bij Dakpannen Ploeg hebben we een indrukwekkende geschiedenis van succesvolle projecten op het gebied van dakbedekking en dakonderhoud. Onze projecten omvatten een breed scala aan diensten en oplossingen voor tevreden klanten in verschillende sectoren. Hier zijn enkele van onze recente projecten:

Zakelijk

Dakrenovatie van een historisch pand

We hadden de eer om het dak van een historisch pand te renoveren en te behouden. Ons team heeft ervoor gezorgd dat het dak zijn oorspronkelijke charme behield, terwijl het tegelijkertijd werd versterkt met moderne materialen voor duurzaamheid.

Particulier

Dakisolatie voor Energie-efficiëntie

Een gezin wilde hun huis energie-efficiënter maken en besloot te investeren in dakisolatie. Ons team heeft hoogwaardige isolatiematerialen geïnstalleerd, waardoor het huis nu aanzienlijk energiezuiniger is.

Particulier

Noodreparatie bij Stormschade

Tijdens een hevige storm kreeg een klant te maken met ernstige schade aan hun dak. Ons noodreparatieteam was snel ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen en verdere schade te voorkomen.

Commercieel

Groendakinstallatie voor Duurzaamheid

We hebben met trots een groendak geïnstalleerd voor een klant die milieubewust bouwen belangrijk vindt. Het groendak draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid, maar biedt ook een prachtige groene omgeving.

Advies nodig?

Bij Dakpannen Specialist streven we ernaar om uw vertrouwde partner te zijn voor alle dakbedekkingsprojecten. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw dak in topconditie te brengen!